mandag 21. mars 2011

Wedding nails

Det er jo ingen statshemmelighet at tema i bryllupet er det klassiske røde og hvite. Og her skal ingenting være tilfeldig. Jeg holder på å teste ut forskjellig design til neglene. Foreløpig har jeg disse to:

  Jeg er redd de rød blir litt tacky, så kanskje fransk, men jeg kan legge på en rød stein eller noe.... Meninger?

mandag 14. mars 2011

47 dager

Bryllupsdato nærmer seg fortere enn jeg egentlig foretrekker....Har tenkt så lenge at jeg har goooood tid og full kontroll, men nå er det faktisk bare 47 dager igjen....47....det er halvannen måned det! Og JP er ikke konfirmert enda engang! Håper virkelig vi rekker å få alt papirarbeid klar i tide...Men jeg får si som Timbuktu: Det löser sig! Det gjör det alltid! I hvertfall for snille jenter...og det er jo jeg!

I helgen har vi i hvert fall avansert litte granne. Vi har vært på obligatorisk før-ekteskaps-samtale/kurs i den katolske kirke. Jeg var veldig skeptisk, men ble positivt overrasket. Det ble sagt mye fint og lærerikt om hvordan man bør respektere hverandre, toleranse, tålmodighet, møtes på halveien, kommunikasjon, hvordan løse problemer osv. Men det ble jo også sagt litt om prevensjon og abort som jeg ikke er helt enig i. Så det kommer jeg ikke til å ta med videre.

I går var vi også på 2 store butikker og gikk rundt med scanner og valgte ut hva vi ønsker oss! DET var gøy!

Jeg velger å ikke la stress ødelegge innspurtsfasen, det gidder jeg ikke...dette skal jo bare være gøy! I'm getting married (eller MARR-I-ED som elevene mine sier...med rulle-r)!

Hurra!